Európa jövője nem lehet a gyűlöleté!

„The National Policy Institute” nevű amerikai szervezet orosz és magyar meghívottakkal „Európa Jövője” címmel konferenciát szervez.2014. október 3. és 5. között Budapesten.

Gyűlöletmentes Európát!Az NPI egy, a fehér faj felsőbbrendűségét nyíltan hirdető, a fajelmélet mellett kiálló és a fajvédelmet szorgalmazó szervezet. Az NPI nem titkolt célja, hogy „megváltoztassa a világot”. Az a világ, amiben a fajvédők hisznek az izmusok, fóbiák és gyűlöletek világa. Ezek mind – a rasszizmus-szexizmus-antiszemitizmus-homofóbia-nőgyűlölet-cigánygyűlölet – egy tőről fakadnak. Magyarország demokratikusan gondolkodó közössége nevében tiltakozunk a fajvédők budapesti konferenciája ellen!

Arra kérjük Magyarország parlamenti pártjait, hogy nyilvánosan határolódjanak el azoktól a gyűlöletkeltésre alkalmas eszméktől, amelyek megünneplésére a rendezők készülnek, ezért nyílt levelet intézünk hozzájuk.

A nyílt levél teljes szövegét http://artemisszio.blog.hu/ oldalon találja

Amennyiben a tiltakozáshoz csatlakozni kíván, és a nyílt levelet alá kívánja írni, küldjön egy e-mailt az europajovoje@gmail.com címre

–         a teljes neve megadásával (a foglalkozását is megadhatja és a település nevét, ahol él)
–         szervezetek csatlakozását is várjuk, a szervezet nevének és az aláíró nevének megadásával.

A csatlakozó szervezeteket bíztatjuk, hogy saját honlapjukon is jelentessék meg a felhívást, illetőleg a következő mondatot:

Európa jövője nem lehet a gyűlöleté!  Magyarország demokratikusan gondolkodó közössége nevében tiltakozunk a fajvédők budapesti konferenciája ellen!

Az eseményről és a kampányról http://artemisszio.blog.hu oldalon és az Artemisszió Alapítvány facebook oldalán tájékozódhat. Ugyanitt frissítjük majd rendszeresen az újabb aláírók listáját.

forrás: community.eu

This entry was posted in HU and tagged , . Bookmark the permalink.