Szabad Művészek – csatlakozási felhívás

Tekintettel arra, hogy többen is érdeklődnek a ‘Szabad Művészek’ csoporthoz való csatlakozási lehetőségről, a következőket szeretnénk megosztani:

– a csoportosulást az FKSE 2012 november 29-én tartott megbeszélését követően kezdeményezte egy négytagú csoport (’occupy műcsarnok’), akik arra hívtak meg 18 embert, hogy közösen gondolkodjanak a kultúrát érintő intézkedésekkel szembeni lehetséges fellépésekről. Ezt követően több alkalommal találkozót tartottak, amelyeken változó számban és felállásban voltak jelen résztvevők, és az ennek során, természetes módon kialakuló 10-15 aktív résztvevő tervezte meg az Protest MMA#1 eseményt, amelyet gerillajellege miatt a tervezési szakaszban nem osztott meg a szélesebb nyilvánossággal.

Tegnapra sikerült összeállítani egy szélesebb, kb 60 ember emailcímét tartalmazó címlistát, akiknek a Protest MMA#1 akcióhoz valamilyen módon köze volt. E lista szelekciós elve a következő volt: mindazok, akik a dec. 15 akcióra eljöttek és bentről, (vagy mivel nem jutottak be) kintről, ill. távolról támogatták az akciót, ezen túl mindazok, akik legalább egy előkészítő találkozón részt vettek. Egyének vagy csoportok csatlakozási szándékát örömmel fogadjuk a protest.mma@gmail.com e-mail címen.

This entry was posted in szabad művészek and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Szabad Művészek – csatlakozási felhívás

  1. László Zoltán says:

    Na lássuk mit tehetünk!

  2. Bódi Kati says:

    Gratulálok az eddigiekhez, csak így tovább!
    Ha lehet, szívesen csatlakozom! (bármivel, amivel az épp aktuális akcióban tudok)

Comments are closed.