Mi Vagyunk Azok, Akikre Mindvégig Vártunk

A PÉCSI HALLGATÓI HÁLÓZAT ÖNDEFINÍCIÓJA

• A pécsi HaHa nem szervezet, hanem egy spontán és nyitott mozgalom.
• A pécsi HaHa együttműködésre törekszik minden egyetemi és középiskolai polgárral, beleértve az köz- és felsőoktatás- érdekképviseleti szervezeteit, a diákokat, a hallgatókat, a tanárokat, oktatókat és az oktatási intézmények egyéb munkakörben dolgozó kollégáit!
• A HaHa nem is szeretne szervezetté válni, hanem olyan keretek megteremtéséért dolgozik, amelyek között nem szervezetek képviselői ülnek le, hanem minden érintett középiskolai és egyetemi polgár közvetlenül és személyesen képviselheti érdekeit, értékeit, igényeit és munkafelajánlását!


(Készítette: Kölcsey-Gyurkó Levente és Komjáthy Máté)

• A pécsi HaHa a januári, országosan összehangolt, interaktív és békés egyetemfoglalást, egy olyan eszköznek tekinti, amely lehetőséget teremt az ilyen személyes jelenlétre!
• A pécsi HaHa és a pécsi középiskolák mozgalmáról kevés hiteles információ jut el az ország nyilvánosságához, ezért kezdeményezzük a független, online, interaktív és országosan összehangolt nyilvánosság megteremtését!
• A pécsi középiskolai és egyetemi polgárság nem tör az államhatalomra, elismeri, hogy egy jogállami demokráciában ez a népképviseleti pártok feladata! A pécsi HaHa ezért a pártokkal, mint szervezetekkel való együttműködést helyteleníti és minden rendelkezésére álló eszközzel törekszik annak megakadályozására! Ugyanakkor minden egyes állampolgár számára nyitott, függetlenül annak pártszimpátiájától, ugyanis az oktatást pártérdeken felül álló érdeknek tekintjük!

 

 

This entry was posted in HU, szolidaritás and tagged , . Bookmark the permalink.